ii. Imagination Z oli rautiaankimo 171 säkäinen Zangersheide. Belgialaisori oli keskimääräistä Zangersheideä huomattavasti villimpi, eikä sen kanssa voinut lähteä maastoradalle homman riistäytymättä totaalisesti käsistä. Orin kanssa nimittäin yritettiin treenata myös kenttäratsastusta, muttei siinä päästy muualle kuin sairaalaan homman riistäydyttyä totaalisesti käsistä. Imagination oli kuitenkin uskomattoman hienojen liikkeidensä ja loistavan hyppytyylinsä vuoksi siittolan pitäjien lapsista nuorimman, Emilyn lempihevonen. Kaksikko valmentautui Michael Donnerin vaativan silmän alla ja pikkuhiljaa ratsukko kipusi 160cm tasolle, luovutettuaan suuren määrän verta, hikeä ja kyyneliä matkan varrelle. Imaginationin suurimmat saavutukset olivat EM-neljäs ja MM-kuudes. Belan mestaruuksissa ori pärjäsi puolestaan erinomaisesti voittaen ne kahdesti. Ori sai kuusitoista jälkeläistä.?
iii. Impreza Love oli rautiaankimo 169 säkäinen Hannoverinhevonen. Saksalaisori oli kilpaili 160 cm tasolla esteratsastuksessa, kunnes jäi kilpailueläkkeelle. Love oli kohtelias ori, jonka kanssa kaikkien oli helppo tulla toimeen. Ori ehti saada neljä hienoa estelinjaista jälkeäistä ennen ähkyä, jonka seurauksena Love oli pakko lopettaa.
iie. Belíssimo Lugar Z oli rautias 170 säkäinen Zangersheide. Tamma oli erityisen haastava käsitellä ja kuumaluontoinen, jolloin se suoritti hyvinkin epätasaisesti koko kisauransa. Toisena päivänä tamma hyppäsi esteradan leikiten, kun taas toisena päivänä se saattoi kieltää ensimmäiseltä esteeltä ulos. Tammaa käytettiin siitokseen neljän varsan verran.
ie. Diamond Z oli ruunikko 167 säkäinen Zangersheide. Ruotsalaissyntyinen Zangersheide oli yksi ensimmäisiä Zangersheidejä Ruotsissa. Tamma siivitti kasvattajansa uran nousukiitoon voittamalla lähes kaiken voitettavissa olevan. Diamond oli hieno ja peloton kilparatsu ja oli erityisen tunnettu ratsastajansa kanssa valituista suorimmista ja vaikeimmista teistä. Peloton tamma ei tuntunut pelkäävän mitään ja erikoisesteet eivät tuottaneet minkäänlaisia ongelmia. Rataesteillä tamma starttasi jopa 160cm tasolla ja oli mitä ilmeisimmin perinyt isänisältään hienot hyppytaidot.
iei. Don Jovi Z oli ruunikko 170 säkäinen Zangersheide. Ruuna oli mm-tasolla kilpaillut esteratsu, jota usein moitittiin käytöksensä vuoksi. Don ruunattiin varsin myöhään, joten orimainen käytös säilyi läpi elämän. Horatius kilpaili 160cm tasolla, eikä yksikään este tuntunut olevan orille liian korkea. Ainoalle jälkeläiselleen ori periytti laadukasta hyppytyyliä.
iee. Cassidy oli rautias 165 säkäinen Trakehner. Tamma oli kiltti ja kuuliainen esteratsu, jonka kanssa ei koskaan tarvinut pelätä tamman aiheuttavan käytöksellään ongelmia. Cassidy kilpaili 160cm tasolla esteratsastuksessa. Tamma kilpaili periytti jälkeläisilleen hyvää luonnettaan ja hienoa hyppytyyliään.
ei. Beryllium RGG oli ruunikko 165 säkäinen Trakehner. Se oli Robert Guggenhallin kasvatteja, jolta se oli saanut nimensä perään kirjaimet RGG. Berylliumilla startattiin Inter II luokissa pitkään ennen sen siirtymistä Grand Prix tasolle. Orin suurin saavutus oli kasvattajansa tyttären kanssa EM-pronssi, jonka ori voitti ollessaan 16-vuotias. Beryllium oli älykäs, hyväluonteinen ja kohtelias. Se oli hyvän ratsuhevosjalostuksen perikuva luonteensa puolesta, upea liikkeinen ja sopivassa suhteessa vahva, mutta kuitenkin kevyt. Beryllium sai useita varsoja Robert Guggenhallin siittolassa, joista suurin osa on kilpaillut Grand Prix tasolla ja muutama startannut kenttäkilpailuissa CIC2 ja CIC3 tasoilla.
eii. Kroisos oli ruunikko 166 säkäinen Trakehner. Kroisos oli luonteeltaan rohkea, älykäs ja ennenkaikkea kohtelias. Se ei yrittänyt edes nuorena ja hurjana rynniä kenenkään päälle, huitoa tai hyppiä pystyyn. Kroisos oli helppo kouluttaa mukautuvaisuutensa vuoksi. Ori oli melko helposti kuumuva, mutta kokeneen ratsastajansa kanssa oikein toimiva peli. Kroisoksella kilpailtiin Inter II tasolla ja startattiin muutama startti Grand Prix tasollakin. Kroisos sai seitsemän varsaa, joista jokainen on ollut menestyvä kouluratsu.
eie. Bastet RGG oli mustankimo 161 säkäinen Trakehner. Tamma oli Robert Guggenhallin kasvatteja, jolta se oli saanut nimensä perään liitteen RGG. Siittolassa asuessaan se kilpaili omistajan tyttären kanssa koulukilpailuissa aina Inter I tasolle saakka, jonka jälkeen se jäi siitoskäyttöön upean rakenteensa ja hyvän luonteensa vuoksi. Omistajat arvelivat, että kevyehköstä tammasta voisi saada loistavia varsoja, eivätkä olleet väärässä. Bastetin varsoista neljä menestyi Inter II tasolle saakka ja yksi jopa Grand Prix luokkiin. Bastetin emä oli Arabialainen täysiverinen, jolta se oli perinyt keveytensä ja hyvän luonteensa, sekä älykkyytensä.
ee. Elise's Java oli 169 säkäinen rautias Trakehner. Java kilpaili kenttäratsastuksessa tasolla CIC2 ja tuli Lavoniuksen siittolaan loukkaantumisensa jälkeen. Tamma olisi päätynyt teuraaksi, sillä sen aikaisemmat omistajat eivät nähneet siitosarvoa loukkaantuneessa keskinkertaisessa hevosessa. Java sai kaksi varsaa, jonka jälkeen eläköityi ja jäi pihakoristeeksi.
eei. Arizona Perle oli Perlen siittolan viimeisimpiä kasvatteja. Ori myytiin nuorena esteratsuksi ranskalaiselle naiselle, joka kilpaili sen kanssa menestyksekkäästi 140cm tasolla saakka. Arizona oli rautias 164 säkäinen Trakehner, jolta ei liikettä puuttunut. Ori oli kuitenkin isäänsä parempiluontoinen, mutta yhtä hyvällä hyppytyylillä varustettu. Osa kritisoikin Arizonan ratsastajan tasoa ja yleinen mielipide tuntui olevan se, että orista olisi ollut enempäänkin. Sillä ei esimerkiksi startattu koskaan yhtään koulukilpailua, vaikka orilla lahjoja olisi ollut sinnekin puolelle.
eee. Electrical xx oli 172 säkäinen rautias Englantilainen täysiverinen. Tamma kilpaili kenttäratsastuksessa tasolla CIC2. Rataesteillä ja maastokokeessa vauhti ja taito olisivat riittäneet korkeammallekin tasolle, mutta pitkän laukan ja verrattain huonon kokoamiskyvyn vuoksi kouluratsastuksen vuoksi tamma ei korkeammalla tasolla menestynyt. Electrical jäi siitoshevoseksi kisauransa jälkeen ja sai neljä varsaa, joista jokainen on menestynyt kenttähevonen.
Jälkeläiset
Immortal on tarjolla jalostukseen täytettyään 3-vuotta.