virtuaalihahmo
Ulkoasu © M Layouts
Ylin kuva © Alex-Hallava
Muut kuvat © VRL-12410

Nimi Miro Johannes Malmstén
Kutsumanimi Miro
Syntymäaika 10.02.2009, 9-vuotta
Pituus 140cm
Asuinpaikka Pronssijoki
Ulkonäkö Vaaleat kihartuvat ja erittäin kurittomat hiukset, siniset silmät. Tuntomerkkinä leveä virnistys.
Omat hevoset Mymmeli ja Ossi

Ala-asteikäinen pikkuriiviö, joka hurmaa sinisillä silmillään ja enkelinkiharoillaan paantuneimmankin lastenvihaajan -ja hetken kuluttua keppostelullaan palauttaa raivon kahta kauheampana. Miro on tottunut saamaan kaiken, mitä rahalla voi tarjota ja sen valitettavasti huomaa. Poika rakastaa ärsyttää ihmisiä, joita ei koe itselleen hyödylliseksi. Hän juoksuttaa häpeilemättä kaikkia, ketkä ovat hänen henkilökohtaisessa rankingissaan hänen alapuolellaan. Ystävilleen poika on kuitenkin erittäin lojaali. Miro ei ole tahallisesti ilkeä, kuten jokainen, hänkin on vain kokemuksiensa summa.

Tarvittaessa poika on salonkikelpoinen ja etiketin erittäin taitavasti omaksunut yksilö. Miron rakkain harrastus on ratsastus, jossa hän tähtää huipulle. Hyvät eväät tähän kieltämättä onkin, famu ja fafa ovat syytäneet pojan harrastukseen hervottoman paljon rahaa ponien, karsinapaikkojen, valmentajien ja muun oheissälän muodossa. Ratsastuksen lisäksi Miro harrastaa klassista pianonsoittoa ja soittaa mielellään aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Miro puhuu äidinkielenään suomea, erittäin hyvin ruotsia, hyvää englantia ja osaa saksan alkeet. Miro on koulussa ysin oppilas.


© Mestyn Varuste Hemsbury Saddlery, Takakujan Tallipuoti, Equestrian PRO, & VRL-12410

Tapahtunut aiemmin, kaikki ei ole julkista tietoa.

Miron vanhemmat, eläinlääkärinä toimiva Kristian ja rikkaan hevoskartanon tytär, huippuratsastaja M seurustelivat muutaman vuoden ennen yhtäkkistä välirikkoaan. He asuivat yhdessä M:n vanhempien hevostilalla ja M eteni hurjaa vauhtia kohti huippuratsastajan uraa, kilpaillen ja valmentautuen ympäri Eurooppaa. Välirikon jälkeen Kristian muutti kartanolta pois hevosineen ja M muutti vanhempiensa toiseen asuntoon, Westendiin.

Pian eron jälkeen 17-vuotias M huomasi olevansa raskaana. Huippuratsastaja ja vauva -yhtälö oli mahdoton, mutta M halusi antaa lapselle mahdollisuuden, eihän sitä koskaan tietäisi. Kristianille hän asiasta ilmoitti vasta kun oli asiasta varma eli raskauden puolivälin ylitettyään. Kristian alkushokista toivuttuaan toivotti lapsen lämpimästi tervetulleeksi, vaikkei koskaan mitään isätyyppiä luullutkaan olevansa. Pikkuruisen ja tummatukkaisen Miron synnyttyä ja asuttua ensimmäiset viikot M:n kanssa Westendissä, M menetti kiinnostuksen lapsenhoitoon tyystin. Lopulta M oli yhä enemmän ja enemmän isällään, ensin päivän, sitten yön, viikon ja lopulta parin kuukauden ikäinen Miro oli muuttanut kokonaan asumaan Kristianille. Alkuun M kävi tiuhaan kylässä, mutta käynnit harvenivat hiljakseen, kunnes loppuivat kokonaan Miron ollessa alle puolivuotias. Syyksi M lateli kiireen, stressin ja liiallisen kiinniolon lapsessa. Kristian nyökkäsi ja pyöritteli silmiään, ei hän ollut itseään koskaan yksinhuoltajaisäksi kuvitellut. Kuitenkin kaikki sujui hyvin ja isästä ja pojasta hitsautui tiivis parivaljakko hössöttävine isän puolen isovanhempineen, hevosineen ja koirineen.

Kristian oli paljon poissa työnsä vuoksi ja Miro elikin usean aikuisen ympäröimänä, milloin setänsä Kasmirin kanssa ennen tämän muuttoa Saksaan ja toisinaan kummitätinsä Ainon kanssa. Kasmir haki Miroa päiväkodista siittolaan mukaansa, jossa Miro leikki tallissa ja oppi elämään tiiviisti hevosten kanssa. Aino puolestaan kuljetti Miroa mukanaan alusta saakka, pienenä hän otti poikaa mukaansa vaunuissa tallille ja hoisi hevosia Miron nukkuessa autuaana rattaissa. Hieman vanhempana Miro oppi ratsastamaan sekä raviponeilla Ainon seurassa, että siittolassa Kasmirin luona. Poika rakastui vauhdin hurmaan ja yleisin kysymys natiaiselta olikin, voisiko hän jo laukata, raviponien hurja ravi kun oli turhan pomppuista nelivuotiaalle. Lopulta Miron tullessa tarpeeksi vanhaksi Kristian lupautui viemään pojan alkeiskurssille. Pian tämän jälkeen elämään asteli ensimmäinen oma poni, Mymmeli.

Talvella 2018 famu ja fafa päättivät, että ponihumputtelu saisi hiljalleen riittää. Mirolle lähdettiin katsomaan ponia Saksasta. Miro ihastuikin uljaaseen mustaan Osirikseen, nelivuotiaaseen Welsh part-bred oriin. Osiris paljastui luonnollisesti aivan liian haastavaksi pojalle, joten ori jäi kasvattajalleen. Famu ja fafa kuitenkin ostivat orin pojalle joululahjaksi ja kivikkoinen yhteiselo saattoi alkaa.

Miron ensimmäinen oma poni oli voikko Welsh A tamma Mymmeli, jonka kanssa Miro pääsi tutustumaan kilpailemiseen ja ratsastamiseen ylipäätään. Jouluna 2018 Miro sai lahjaksi isovanhemmiltaan mustan Welsh part-bred orin Osiriksen, jonka kanssa eläminen oli alkuun melkoista kivireen vetämistä.

Palkintokaappi 2018

Ratsastuskoulumestaruus 2018 - Molly- 2. Juniorimestari & juniorikoulumestari
Muut sijoitukset löytyvät Mymmelin sivuilta.
Instagram Hallava - Mymmelin päiväkirja
Auburn Estate - Satunnaishäiriköintiä
Nicholsonien talli - Osiriksen päiväkirja