virtuaalihevonen/a sim-game horse
Ulkoasu © M Layouts
Kuvat © 1. Line & tausta, väri VRL-12410


Yhteys: tinsuliina@gmail.com
ei meriittejä

Nimi, kutsumanimi Tornado Dancer xx, "Dan"
Rotu, sukupuoli Englannintäysiverinen, ori
Säkäkorkeus, väri 170cm, ruunikonkimo (Ee/Aa/Gg)
Syntymäaika, maa 14.04.2018, 3-vuotta
Rekisterinumero VH19-006-0001, #PKK2970
Omistaja, kotitalli Sebastian Laurent (VRL-12410), Étables Challinor
Hoitaja Emma Backman
Koulutustavoite re: 140cm, ko: PSG, ke: CIC4

Sebastianin osti Danin kolmivuotiaana Englantilaiselta hevoskauppiaalta, joka hieroskeli tyytyväisenä käsiään yhteen trailerin perävalojen kadotessa tallipihalta. Dan oli kasvattajan mukaan totutettu taluttamiseen, juoksuttamiseen, hyppäsi kauniisti ja selässä oli käyty. Sebastian ei uskonut välittäjän puheisiin juurikaan, mutta jo ensiratsastuksella hän huomasi kinokseen tuiskahtaessaan, että selässä oli nimenomaan vain käyty. Potentiaalinen, terve ja hyväsukuinen ori paljastui melkoiseksi kiusankappaleeksi, jonka kanssa sai alkuaikoina käydä vääntöä kaiken tekemisen kanssa. Kovapäisellä hevosella oli kuitenkin vielä kovapäisempi omistaja. Hiljalleen parivaljakon yhteistyö alkoi kuitenkin kehittyä haluttuun suuntaan ja Sebastian sai edes osanorin temppuenergian kanavoitua itse suoritukseen.


Daily Mailiin saakka temppuilullaan päätynyt kolmevee.

Jälkeläiset

Dan on tarjolla jalostukseen. Ori saa maksimissaan viisi varsaa elinaikanaan.
05.02.2019 trak-t. Valentin's Jadewarrior e. Mondbark Juniper
11.03.2019 xx-t. Valentin's Femmefatale e. Itsmapreciouss xx
00.00.0000 rotu-t/o. Varsa e. Emä om. omistaja
00.00.0000 rotu-t/o. Varsa e. Emä om. omistaja

Sukutaulu

i. Telegram xx evm.
172cm rtkm
ii. Old Royal xx evm.
174cm rt
iii. Littleton xx evm.
173cm rt
iie. Cheerful xx evm.
171cm rt
ie. Little Mistress xx evm.
168cm rtkm
iei. Monkey xx evm.
166cm rt
iee. Merlin's Bride xx evm.
170cm rtkm
e. Ballerina xx evm.
165cm rn
ei. Shadow Dancer xx evm.
168cm rn
eii. Peacock xx evm.
171cm m
eie. Silver Heels xx evm.
163cm rn
ee. Angel xx evm.
161cm m
eei. Highflyer xx evm.
168cm m
eee. Fool's Paradise xx evm.
157cm rt

Sukuselvitys

i. Telegram xx oli venäläissyntyinen rautiaankimo 172 säkäinen kenttäpainotteinen Englantilainen täysiverinen. Ori oli perinyt isältään loistavan, matkaavoittavan laukan, jonka avulla se pärjäsi hienosti maastokokeessa. Emältään se oli perinyt hienoja liikkeitä, jotka auttoivat sitä menestymään kouluratsastuksessa. Suurin heikkous kenttäratsastuksessa oli orin pelokkuus erikoisesteitä kohtaan. Pikkuhiljaa siedättämällä ori oppi kuitenkin hyväksymään niiden olemassaolon, mutta ei koskaan suostunut hyppäämään esimerkiksi nk. vesiputousesteitä. Ori kilpaili tasolla CIC2 ja jonkinverran kouluratsastuksessa tasolla vaativa A.
ii. Old Royal xx
oli kookas rautias täysiveriori, joka kilpaili nuorena laukkaradoilla. Virolaissyntyinen ori ei kuitenkaan ollut tarpeeksi nopea, joten se myytiin eteenpäin ja päätyi nuoren Seppo Lavoniuksen ratsuksi. Seppo koulutti Oldista itselleen kenttäratsua, mutta orin pää ei kestänyt jatkuvia ihmismassoja ja erikoisesteet saivat sen kavahtamaan. Pitkän ja hyvän laukkansa, sekä erinomaisen rakenteensa vuoksi Old kuitenkin päätyi siitokseen ja sai kolme varsaa.
ie. Little Mistress xx
rautiaankimo 168 säkäinen Englantilainen täysiverinen. Missy kilpaili kouluratsastuksessa Inter II tasolla voittaen lähes kaiken. Grand Prix tasolle siirryttyään se ei ollutkaan enää niin suvereeni, sillä sillä oli ?hieman liian vähän kokoamiskykyä, joten viimesilaus jäi puuttumaan. Missy oli herkästi kuumuva ja voimakastahtoinen tamma.

e. Ballerina xx
oli 165 säkäinen ruunikko Englantilainen täysiverinen. Tamma kilpaili kenttäratsastuksessa tasolla CIC2. Rataesteillä ja maastokokeessa vauhti ja taito olisivat riittäneet korkeammallekin tasolle, mutta pitkän laukan ja verrattain huonon kokoamiskyvyn vuoksi kouluratsastuksen vuoksi tamma ei korkeammalla tasolla menestynyt. Ballerina jäi siitoshevoseksi kisauransa jälkeen ja sai neljä varsaa, joista jokainen on menestynyt kenttähevonen.
ei. Shadow Dancer xx oli 168 säkäinen ruunikko Englantilainen täysiverinen. Ori kilpaili esteratsastuksessa ollen erityisen hyvä hyppäämään pituuesteitä voimakkuutensa vuoksi. Ori kilpaili 130-140cm tasolla koko kisauransa ja voitti hienoimmillaan EM-pronssia ratsastajansa kanssa. Shadown kilpaura loppui loukkaantumiseen sen kompastuessa esteen alastulossa.
ee. Angel xx oli 161 säkäinen rautias Englantilainen täysiverinen. Tamma kilpaili nuorena laukkakisoissa, mutta vauhti ei riittänyt huippuhevosten tahtiin. Tamma oli hyvä hyppäämään ja kilpaili muutaman vuoden sekaestelaukkakisoissa. Angel oli kuitenkin vain keskinkertainen, eikä huippuhevosia haaliva omistaja välittänyt pitää sitä, joten se myytiin kokeneelle seniorille esteratsuksi. m

Palkinnot

Näyttelymenestys

Näyttelyt
PKK
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
Muut
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00

Ratsastuskilpailut

Kouluratsastus
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
Esteratsastus
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
Kenttäratsastus
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
Muut lajit
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
00.00.0000 - Paikka - Luokk A - 0/00
Uusin teksti ylimpänä. Päivitetty 08.01.2019

12.01.2019 Voihan vesisade. Kirjoittanut omistaja

Kuulin Emmalta, ettei niillä oo menny ku Strömössä. Dan oli kuulema
ollut totaalihirviö ja muutenkin ihan sieltä. Ori oli juoksuttanut
hoitajaansa pitkin tarhaa, eikä ollut antanut kiinni hyvällä, pahalla
tai rumalla. Lopulta Emma oli seisoskellut lätäkössä tallikengät kastuneena
ja Dan oli kävellyt hänen luokseen säyseänä. Blondi kertoi vivahteikkain
sanankääntein kuinka hän ei kestäisi otusta päivääkään. Phyh, ottakoot
loparit sitten, kyllä niitä hevosenharjailijoita löytyy muualtakin. Emma
aikoi kuitenkin palata asiaan myöhemmin ja kertoa mulle muutosideoistaan
Danin suhteen kun meen käymään Belgiassa. Nyt mä oon kuitenkin Thaimaan
auringon alla ja istuskelen mukavasti yksityissaarella drinkki kädessä,
joten ei heppahuolia tai vesisadetta täälläpäin.

Terkkuja, moi!
- Sebastian08.01.2018 Mach’s gut Louhikartano! Kirjoittanut omistaja

Tylsistynyt kenttäratsastaja Sebastian Laurent ei ollut mukava näky kenellekään. 25-vuotias tummahiuksinen kartanonomistja tömisteli edestakaisin päärakennuksen ja tallin väliä, läksyttäen vuoronperään sisäkköä ja tallityöntekijöitä, eikä hovimestarikaan verbaaliselta kidutukselta säästynyt. Tarhoissa juoksentelii mukavia ja lupaavia varsoja, muutama hyvä kenttähevonen rouskutteli heiniä tallissa ja elämä oli näennäisesti mallillaan. Paitsi Sebastianin mielestä. Sebastian halusi jotain uutta, jännittävää ja mielellään seikkailua. Hän halusi pelata upporikasta ja rutiköyhää valinnoillaan ja kuulutti sen koko maailmalle, vaikka todellisuudessa mies inhosi häviämistä enemmän kuin mitään.

Sebastinin isä soitti toukokuisena aamuna ja vitsaili löytäneensä hevosen pojalleen.
"Joo, siinä Daily Mailissa oli, että joku kolmivuotias kenttävarsa oli saanut hepulit ja lennättänyt jonkun narunnokassa pitkin seiniä. Kai se oli joku tosi teeveetähti, eikai nuista muuten tuollaisiin roskalehtiin kirjoiteltais", Rolf kertoi. "Istun muuten tässä Orchideenhausin yläterassilla, on melkoisen lämmin. Tulisit tänne vaan, siellä Suomessa homehtuu."
Sebastian nyökytteli ja lopetettuaan puhelun, hän totesi palveluskunnalleen lähtevänsä muutamaksi viikoksi reissuun. S-mersun takavalojen kadotessa Louhikartanolta henkilökunnan keskuudessa levisi syvä huokaus. Nyt saattoi taas hengittää, toivonmukaan kartanon omistaja olisi paremmalla tuulella tullessaan. Useimmiten hän oli, paitsi viikoja kestävien kisareissujen jälkeen. Suomesta kun todella oli pitkä matka Euroopan suurille areenoille.

Sebastian päätyi lopulta Englantiin ja osti julkkisorin itselleen hevoskauppiaalta, joka hieroskeli tyytyväisenä käsiään yhteen trailerin kadotessa tallipihalta. Dan oli kasvattajan mukaan totutettu taluttamiseen, juoksuttamiseen, hyppäsi kauniisti ja selässä oli käyty. Sebastian ei uskonut välittäjän puheisiin juurikaan, mutta jo ensiratsastuksella hän huomasi , että selässä oli nimenomaan vain käyty. Potentiaalinen, terve ja hyväsukuinen ori paljastui melkoiseksi kiusankappaleeksi, jonka kanssa sai käydä vääntöä kaiken tekemisen kanssa. Kovapäisellä hevosella oli kuitenkin vielä kovapäisempi omistaja. Hiljalleen parivaljakon yhteistyö alkoi kehittyä haluttuun suuntaan ja Sebastian sai edes välillä orin temppuenergian kanavoitua itse suoritukseen.

Tuskailtuaan orin kanssa lumisessa Suomessa mies muisti edelliskeväänä isänsä virkkomat sanat "Tulisit tänne vaan, siellä Suomessa homehtuu". Se tännehän saattoi tarkoittaa Orchideehausin lisäksi vaikka jotain muuta osaa Saksasta, tai miksei Ranskaa, Belgiaa.. Vaihtoehtoja oli lukematon määrä. Sebastian laittoi kartanon palveluvastaavan Ernestin hankkimaan orille tallipaikan, jossa hänen ei tarvitsisi nähdäkään kottikärryjä silmissään, epäkiinnostavat kävelytykset hoituisivat kuin itsestään ja mies saisi kesktittyä täysin olennaiseen. Sebastian mietti orin hoitokuvioita hetken, kunnes keksi. Vaaleahiuksinen Emma voisi lähteä orin mukaan Eurooppaan. Todellisuudessa Emma tahtoisi olla enemmän kilparatsastaja kuin paskanlappaja, mutta eiväthän kaikki voineet syntyä miljonääreiksi.